Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Op zoek naar osteopathie in Zwanenburg? Lennert Hokke is lid van twee erkende Nederlandse registers, waardoor u kunt rekenen op een vergoeding door uw zorgverzekeraar. Uiteraard gebeurt dit op basis van een aanvullende verzekering, er is binnen de basisverzekering helaas geen dekking voor osteopathie in Zwanenburg. U kunt rekenen op erkende behandelingen, op basis van de belangrijke literatuur binnen dit vakgebied.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Osteopathie voor het hele lichaam in Zwanenburg

Osteopathie in Zwanenburg richt zich op de behandeling van heel het lichaam, vanuit de overtuiging dat de verschillende onderdelen allemaal met elkaar in verbinding staat. Een klacht ergens in het lichaam zal z’n oorsprong net zo goed elders in het lichaam kunnen vinden. Hoofdpijn of migraine is wat dat betreft slechts een symptoom, binnen osteopathie in Zwanenburg gaat Lennert Hokke op zoek naar het daadwerkelijke onderliggende probleem. Aan de hand daarvan kunt u rekenen op een goede behandeling van de klachten, waarbij het zelfherstellend vermogen in het lichaam er uiteindelijk voor zorgt dat de hoofdpijn of migraine zal verdwijnen.

Beweeglijkheid en onderlinge relaties

Het is de beweeglijkheid die samen met de onderlinge relaties in ons lichaam centraal staat binnen de osteopathie in Zwanenburg. Dat  betekent dat een lokaal probleem met de beweeglijkheid van het lichaam er elders toe kan leiden dat er symptomen of klachten zullen ontstaan. Het is binnen osteopathie in Zwanenburg van belang om de fysiologische balans in het lichaam te herstellen. Vanuit die balans zorgt het zelfherstellend vermogen ervoor dat de klachten uiteindelijk zullen verdwijnen. Osteopathie in Zwanenburg vormt daarmee een belangrijke indirecte bijdrage aan het herstelproces, waarbij het lichaam zelf de kracht zal hervinden om tot genezing te komen.

Baldev-banner-1_22