Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Osteopathie in Vijfhuizen nodig en benieuwd naar de mogelijkheden? Osteopathie richt zich op een holistische benadering van het lichaam, waarbij lokale problemen met betrekking tot de beweeglijkheid of de onderlinge relaties tussen weefsels elders klachten kunnen veroorzaken. Dankzij osteopathie in Vijfhuizen heeft u de mogelijkheid om de problemen bij de oorzaak aan te pakken, zodat u symptomen elders in het lichaam kunt verhelpen. Heeft u last van hoofdpijn of migraine of huilt de baby vaak? Het is goed mogelijk dat u dankzij osteopathie in Vijfhuizen bij een onderliggend probleem uitkomt.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Ervaren sinds 2002

Osteopathie Hokke beschikt over een ruime ervaring, Lennert Hokke is sinds 2002 actief binnen de zorg. Hij werkte eerst als fysiotherapeut bij de Groepspraktijk voor Fysiotherapie in Hoofddorp. Hij ontwikkelde een diepgaande interesse aan een meer holistische benadering van het lichaam. Lokale symptomen hebben vaak een andere oorzaak. Het is van belang om die weg te nemen, iets dat mogelijk is op basis van osteopathiein Vijfhuizen. Sinds 2009 is hij in het bezit van zijn Diploma Osteopathie (D.O.), waardoor u kunt rekenen op een uitgebreide kennis en ervaring.

Osteopathie is een manuele therapie

Osteopathie in Vijfhuizen vormt een manuele therapie, waarbij de therapeut z’n handen gebruikt om de structuren in het lichaam in kaart te brengen. Is er sprake van een beperkte beweeglijkheid of is er een ander probleem met de onderlinge relatie van de weefsels? Het is op basis van osteopathie in Vijfhuizen goed mogelijk om daar op effectieve wijze wat aan te doen. De behandelingen zijn universeel geschikt, zowel voor baby’s en kinderen als volwassenen en zwangere vrouwen. De kans is wat dat betreft groot dat ook u baat zal hebben bij osteopathie in Vijfhuizen.

Baldev-banner-1_22