Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Osteopathie in Rijsenhout gaat uit van het fysiologisch evenwicht in het lichaam, dat hersteld dient te worden om het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te kunnen spreken. Uiteraard beschikt Lennert Hokke over een uitgebreide ervaring. Hij werkt als sinds 2002 als fysiotherapeut en startte in 2003 met de 6-jarige opleiding tot osteopaat. Hij rondde deze opleiding in 2009 af en mag zich daarom nu officieel osteopaat noemen. Osteopathie in Rijsenhout helpt de daadwerkelijke oorzaak van problemen in het lichaam te vinden, bijvoorbeeld wanneer u last heeft van hoofdpijn of migraine.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Fysiologisch evenwicht

Het fysiologisch evenwicht in het lichaam is van groot belang voor ons welbevinden. Op het moment dat ons lichaam uit balans raakt is het van belang om daar door middel van osteopathie in Rijsenhout iets aan te doen. Het is op die manier mogelijk om het fysiologisch evenwicht weer terug te brengen. Het lichaam vindt op die manier het zelfherstellend vermogen terug. Osteopathie in Rijsenhout kan op die manier helpen hoofdpijn of migraine te verhelpen, net als tal van andere symptomen die het lichaam af kan geven.

Osteopathie in Rijsenhout

Wilt u gebruik maken van osteopathie in Rijsenhout of bent u belang of dat in uw geval een goed idee is? Lennert Hokke heeft zich gespecialiseerd in zowel baby’s, kinderen, volwassenen als zwangere vrouwen. Wat dat betreft kan hij ook u helpen op basis van osteopathie in Rijsenhout. Het is uiteraard van belang dat u zich openstelt voor de therapie. Het gaat om een manuele therapie waarbij de therapeut zijn handen gebruikt om de verstoring van het fysiologisch evenwicht in het lichaam te vinden. Op basis daarvan zal de osteopaat voor de behandeling zorgen, die helpt de klachten te verlichten of verhelpen.

Baldev-banner-1_22