Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Osteopathie in Nieuw-Vennep door een ervaren therapeut bij u in de buurt? U bent bij Lennert Hokke aan het juiste adres. U kunt rekenen op lidmaatschap bij twee erkende Nederlandse registers, net als een uitgebreide ervaring en deskundigheid. Bovendien kunt u osteopathie in Nieuw-Vennep universeel toepassen op zowel baby’s, kinderen als volwassenen en ouderen. Osteopathie in Nieuw-Vennep heeft belangrijke voordelen te bieden voor de gezondheid en zorgt er bijvoorbeeld voor dat het lichaam kan beschikken over het maximale zelfherstellend vermogen.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Universele osteopathie in Nieuw-Vennep

Universele osteopathie in Nieuw-Vennep, wat betekent dat eigenlijk? Het betekent dat Lennert Hokke een uitgebreide ervaring heeft met de behandeling van zowel baby’s, kinderen als volwassenen en ouderen. Bovendien heeft hij daarvoor speciale opleidingen afgerond, die ervoor zorgen dat een ieder bij hem terecht kan. Volwassenen, kinderen, baby’s en zwangere vrouwen kunnen veel baat hebben bij osteopathie in Nieuw-Vennep. Het is bij uiteenlopende klachten verstandig om gewoon eens contact op te nemen. Klachten vormen vaak symptomen van problemen elders in het lichaam, het is door middel van osteopathie mogelijk om daar effectief wat aan te doen.

Bewegingsverlies en osteopathie

Osteopathie in Nieuw-Vennep vormt wat dat betreft een goede keuze bij bewegingsverlies in de meest ruime zin van het woord. Op het moment dat het lichaam zich op een bepaalde plaats niet meer vrij kan bewegen is de kans groot dat er klachten ontstaan. Dat kan zijn op de plaats waar zich ook de problemen bevinden, maar het is ook mogelijk dat zich dit elders in het lichaam zal uiten. U kunt wat dat betreft hoofdpijn of migraine ervaren, terwijl de oorzaak heel ergens anders in het lichaam zit. Osteopathie in Nieuw-Vennep helpt u van deze klachten af te komen, op basis van een holistische benadering.

Baldev-banner-1_22