Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Heeft u last van migraine en wilt u daar door middel van osteopathie in Rijsenhout iets aan doen? De kans is groot dat de migraine slechts een symptoom is van klachten die zich elders in het lichaam voordoen. Het is door middel van osteopathie mogelijk om op zoek te gaan naar de ware oorzaak van het probleem. Door die oorzaak te verhelpen zal het lichaam het zelfherstellend vermogen terugvinden. Op basis daarvan kan er herstel plaatsvinden en zal ook de migraine verdwijnen. Het is wat dat betreft een goed idee om osteopathie bij migraine in Rijsenhout in te zetten.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Manuele behandelmethode

Osteopathie bij migraine in Rijsenhout vormt een manuele therapie. Dat betekent dat de therapeut gebruikt maakt van z’n handen om tot een beoordeling van de situatie te komen. Binnen osteopathie gaat de therapeut in heel het lichaam op zoek naar een oorzaak voor het ervaren probleem. Er is sprake van een holistische benadering, om de klachten vanuit de daadwerkelijke bron aan te kunnen pakken. Door de oorzaak aan te pakken zal de klacht niet zomaar meer terugkeren. Osteopathie bij migraine in Rijsenhout heeft op die manier de capaciteit om daadwerkelijk tot het verhelpen van de klachten te kunnen leiden.

Osteopaat in Rijsenhout

U zoekt uiteraard een ervaren osteopaat bij migraine in Rijsenhout. Lennert Hokke voldoet volledig aan dat profiel. Hij volgde een officiële 6-jarige opleiding tot osteopaat en is al sinds 2002 werkzaam binnen de fysiotherapie. Hij heeft tal van patiënten in zijn praktijk geholpen. Hij richt zich op een holistische analyse, door vooral te kijken naar de onderlinge relaties tussen de verschillende weefsels in het lichaam. Op die manier kan osteopathie bij migraine in Rijsenhout een goede keuze vormen, zodat u op termijn minder of zelfs helemaal geen last meer zal hebben van hoofdpijn.

Baldev-banner-1_22