Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Benieuwd naar de mogelijkheden van osteopathie bij migraine in Haarlem? Indien u last heeft van migraine is het verstandig om dieper in het lichaam op zoek te gaan naar wat er aan de hand is. Migraine kunt u het best zien als een signaal van het lichaam, dat er elders sprake is van een lokale verstoring van de beweeglijkheid. Dit heeft mogelijk te maken met een van de spieren, botten of gewrichten. U kunt osteopathie bij migraine in Haarlem gebruiken om na te gaan wat er daadwerkelijk aan de hand is om van daaruit aan een oplossing te kunnen werken.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Osteopathie en de fysiologische balans

Osteopathie bij migraine in Haarlem gaat uit van een verstoring in de fysiologische balans. De verschillende structuren in ons lichaam staan onderling met elkaar in verbinding. Het is van belang om de oorzaak voor de verstoring van de balans te zoeken, aangezien zich daar het probleem ervaart dat zich uit door middel van de migraine. De osteopaat kiest een holistische benadering en zorgt er op basis daarvan voor dat het lichaam weer in balans komt. Zodra dit het geval is leidt de osteopathie bij migraine in Haarlem tot een groter zelfherstellend vermogen, zodat de ervaren klachten in de vorm van hoofdpijn zullen verdwijnen.

Universele osteopaat in Haarlem

Gebruik maken van osteopathie bij migraine in Haarlem en benieuwd of u daarvoor geschikt bent? Lennert Hokke geldt als universele osteopaat, hij behandelt zowel baby’s, kinderen, volwassenen als zwangere vrouwen. Dankzij zijn specialisaties door de jaren heen kunt u uitstekend bij hem terecht. Baby’s zitten anders in elkaar dan volwassenen en ook zwangere vrouwen en kinderen vragen om een andere aanpak. U kunt binnen de osteopathie bij migraine in Haarlem rekenen op een deskundige aanpak, op basis waarvan u de kern van het probleem kunt laten vaststellen om van binnen uit aan een oplossing te werken.

Baldev-banner-1_22