Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Gebruik maken van osteopathie bij hoofdpijn in Zwanenburg? Dat de klachten zich kenbaar maken via het hoofd hoeft niet te betekenen dat daar ook het probleem in het lichaam zit. Het is goed mogelijk dat de oorzaak zich elders in het lichaam bevindt. Osteopathie gaat uit van een onderlinge verbintenis tussen alle delen van het lichaam, via het bindweefsel onder de huid. Dat leidt ertoe dat osteopathie bij hoofdpijn in Zwanenburg een goede keuze kan vormen, bijvoorbeeld door een lokaal probleem met de beweeglijkheid in een ander deel van het lichaam aan te pakken.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Bewegingsverlies binnen osteopathie

In veel van de gevallen is het een probleem met de beweeglijkheid elders in het lichaam dat de hoofdpijn of migraine veroorzaakt. Osteopathie bij hoofdpijn in Zwanenburg gaat uit van de onderlinge relatie tussen de weefsels en de verbondenheid waarvan sprake is. Door het bewegingsverlies elders in het lichaam vast te stellen en op te lossen ontstaat er opnieuw een fysiologisch evenwicht. Dat betekent dat het lichaam weer netjes in balans is en het de kracht terug zal vinden om voor het herstel te zorgen. Het is het zelfherstellend vermogen van het lichaam dat er op basis van osteopathie bij hoofdpijn in Zwanenburg voor zal zorgen dat de klachten uiteindelijk verdwijnen.

Houdingen en infecties herstellen in Zwanenburg

Osteopathie bij hoofdpijn in Zwanenburg richt zich in eerste instantie daarom niet op het hoofd, het gaat in plaats daarvan om de meer brede houding en bijvoorbeeld infecties die zich elders in het lichaam voor kunnen doen. Als het gevolg daarvan gaat het fysiologisch evenwicht verloren, waardoor het lichaam niet in staat is zelf voor het herstel te zorgen. Zodra het lichaam die kracht terugvindt zal de hoofdpijn verdwijnen. Op die manier vormt osteopathie bij hoofdpijn in Zwanenburg een goede keuze, ook al zit de oorzaak van het probleem vaak buiten het hoofd zelf.

Baldev-banner-1_22