Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Osteopathie bij hoofdpijn in Heemstede vormt een uitstekende keuze, de kans is namelijk groot dat problemen elders in het lichaam de pijn in het hoofd veroorzaken. Dat heeft te maken met de beweeglijkheid en de onderlinge relaties van het weefsel in het lichaam, die van groot belang zijn voor een goede gezondheid. Op het moment dat zich ergens een blokkade of een ander probleem bevindt is de kans groot dat zich dat in hoofdpijn zal uiten. Vandaar dat osteopathie bij hoofdpijn in Heemstede een goede keuze vormt, de kans is groot dat dit helpt de symptomen te verhelpen.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Vergoeding door verzekeraar

Bovendien kunt u in verschillende gevallen rekenen op een vergoeding door de verzekeraar bij osteopathie voor hoofdpijn in Heemstede. Hoe dat komt? Lennert Fokke is lid van twee erkende Nederlandse registers, die zich bezighouden met de deskundigheid van osteopaten. Dit betekent dat er vanuit het aanvullende zorgpakket over het algemeen sprake is van een vergoeding van de behandeling(en). Het is uiteraard verstandig om dit op voorhand te controleren, aangezien de dekking per verzekeraar kan verschillen. Dankzij de dekking voor osteopathie bij hoofdpijn in Heemstede hoeft u zelf niet (volledig) voor de kosten op te draaien.

Osteopathie bij baby’s of kinderen

Wilt u osteopathie bij hoofdpijn in Heemstede inzetten voor zowel uzelf als voor uw kinderen of baby? Dankzij de specialisatie in zowel volwassenen, baby’s, kinderen en zwangere vrouwen is het uitstekend mogelijk hier gebruik te maken. Hoofdpijn en andere klachten leiden bij baby’s en kinderen veelal tot overmatig huilen, slecht slapen of andere uitingen die een alternatief vormen voor een verbale uitleg over wat er precies met ze aan de hand is. Wat dat betreft kan osteopathie bij hoofdpijn in Heemstede zowel bij kinderen als bij uzelf een uitstekende keuze vormen.

Baldev-banner-1_22