Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Osteopathie vormt bij hoofdpijn in Haarlem een goede keuze. De hoofdpijn zou u kunnen verhelpen met reguliere medicijnen, maar neemt u daarmee het daadwerkelijke probleem weg? U doet slechts aan symptoombestrijding, terwijl de verstoring in de beweeglijkheid van het lichaam gewoon aanwezig blijft. Wat dat in de praktijk betekent? De kans is groot dat de hoofdpijn snel weer terug zal komen, waardoor u opnieuw gebruik dient te maken van de medicijnen. Dankzij osteopathie bij hoofdpijn in Haarlem heeft u de mogelijkheid op zoek te gaan naar de daadwerkelijke oorzaak. Door die te verhelpen voorkomt dat u dat de hoofdpijn vanzelf weer terug zal komen.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Osteopathie bij KNO-klachten

Osteopathie bij hoofdpijn in Haarlem vormt een goede keuze wanneer u daar regelmatig last van heeft. Bovendien kan een osteopaat helpen andere terugkerende klachten te verhelpen. Heeft u bijvoorbeeld regelmatig last van KNO-klachten? Het kan dan gaan om klachten zoals een oorontsteking of een ontsteking van de bijholten. Het is uiteraard mogelijk die keer op keer te behandelen, maar zou u niet veel liever de oorzaak van deze problemen weghelpen? Osteopathie in Haarlem vormt dan een goede keuze, net als bij hoofdpijn.

Ervaren osteopaat in Haarlem

Een ervaren osteopaat in Haarlem gaat bij hoofdpijn, KNO-klachten of andere symptomen na wat er daadwerkelijk aan de hand is. In veel van de gevallen gaat het om een verstoring van de beweeglijkheid elders in het lichaam. Onze spieren, botten en bijvoorbeeld gewrichten vormen belangrijke structuren, die door middel van het bindweefsel onder de huid met elkaar in verbinding staan. Een verstoring in een van deze structuren leidt er op die manier toe dat we elders in het lichaam klachten zullen ervaren, bijvoorbeeld door middel van hoofdpijn. Osteopathie bij hoofdpijn in Haarlem helpt de bron van het probleem op te lossen. Er ontstaat een fysiologisch evenwicht, op basis waarvan het zelfherstellend vermogen van ons lichaam helpt de symptomen of klachten te laten verdwijnen.

Baldev-banner-1_22