Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Heeft u vaak last van hoofdpijn en wilt u daar graag wat aan doen? Osteopathie in Badhoevedorp vormt dan een uitstekende keuze. Osteopathie bij hoofdpijn in Badhoevedorp richt zich op een holistische blik van het lichaam. Dat betekent dat de hoofdpijn die u ervaart het gevolg kan zijn van een probleem met de beweeglijkheid elders. Daarnaast bevindt zich onder de huid ons bindweefsel, dat ervoor zorgt dat alles binnen ons lichaam met elkaar in verbinding staat. Het is van belang om daar rekening mee te houden en op basis daarvan osteopathie bij hoofdpijn in Badhoevedorp in te zetten.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Deskundige osteopaat in Badhoevedorp

Uiteraard kunt u de osteopathie bij hoofdpijn in Badhoevedorp het best laten uitvoeren door een ervaren en deskundige osteopaat. De deskundigheid van Lennert Hokke blijkt onder andere uit het feit dat hij in 2009 na 6 jaar studie de titel D.O. mocht gaan voeren, omdat hij zijn Diploma Osteopathie behaald had. Hij was daarvoor al sinds 2002 werkzaam als fysiotherapeut in een groepspraktijk, maar miste de focus op de totale benadering van het lichaam. Het is volgens hem van groot belang om osteopathie bij hoofdpijn in Badhoevedorp altijd uit te laten gaan van het geheel, dat onderling in verbinding staat.

Bindweefsel onder de huid

Het is het bindweefsel onder de huid dat ervoor zorgt dat spieren, gewrichten, wervels, bloedvaten, organen, zenuwen, lymfevaten en de schedel alles met elkaar te maken hebben. Dat leidt ertoe dat een probleem met onze beweeglijkheid in een bepaalde gewricht of vanwege een bepaalde spier aan de andere kant kan leiden tot hoofdpijn. Osteopathie bij hoofdpijn in Badhoevedorp vormt daarom een uitstekende keuze, op het moment dat u niet goed weet wat er aan de hand is. De kans is groot dat u er op basis van osteopathie achter kunt komen, zodat u het fysiologisch evenwicht kunt herstellen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam de klachten kan verhelpen.

Baldev-banner-1_22