Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Osteopathie bij hoofdpijn in Amstelveen helpt u het probleem van binnen uit op te lossen. Hoofdpijn is eigenlijk niet meer dan een symptoom of een uiting van het lichaam, dat aangeeft dat er wat aan de hand is en het verstandig is om u te laten behandelen. U kunt wat dat betreft de hoofdpijn bestrijden, maar zonder het daadwerkelijke probleem op te lossen zal dit later gewoon weer terugkomen. Dankzij osteopathie bij hoofdpijn in Amstelveen is het mogelijk de bron aan te pakken en er daarmee voor te zorgen dat u ook op termijn geen last meer zal hebben van hoofdpijn.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Ervaren osteopaat in Amstelveen

Wilt u osteopathie bij hoofdpijn in Amstelveen inzetten? Het is uiteraard verstandig om daarvoor een ervaren osteopaat in te zetten. Lennert Hokke is al sinds 2002 actief als fysiotherapeut en weet daardoor als geen ander hoe het menselijk lichaam in elkaar zit. Hij volgde de 6-jarige opleiding tot osteopaat in Amsterdam en leerde daar hoe de onderlinge verbindingen ertoe leiden dat een verstoring van de fysiologische balans tot verschillende symptomen kan leiden. Die kennis heeft de basis gelegd voor osteopathie bij hoofdpijn in Amstelveen, zodat u de daadwerkelijke oorzaak kunt laten verhelpen en de hoofdpijn vervolgens zal verdwijnen.

Osteopathie bij een spastische dikke darm

U kunt gebruik maken van osteopathie bij hoofdpijn in Amstelveen, al biedt de behandeling op basis van manuele therapie bovendien de kans andere symptomen en klachten te verhelpen. Heeft u bijvoorbeeld last van een spastische dikke darm en blijft dat probleem u steeds achtervolgen? De kans is groot dat het een verstoring betreft van de fysiologische balans elders in het lichaam. Door die te behandelen voorkomt u dat de spastische dikke darm weer terug zal komen. Net als bij osteopathie bij hoofdpijn in Amstelveen hoeft het probleem zich niet bij de symptomen te bevinden, het is verstandig een meer holistische benadering te kiezen.

Baldev-banner-1_22