Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Osteopaat in Hoofddorp gezocht? Lennert Hokke is lid van twee erkende Nederlandse registers, waardoor u gewoon kunt rekenen op een vergoeding vanuit uw zorgverzekering. Osteopathie in Hoofddorp vormt een manuele behandelmethode gericht op heel het lichaam, het is de holistische benadering die helpt verschillende klachten te verhelpen. Heeft u last van migraine of hoofdpijn of gaat het specifiek om osteopathie voor baby’s en kinderen? U bent bij Lennert Hokke aan het juiste adres.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Vergoeding van osteopathie door verzekering

Lennert Hokke is lid van twee erkende Nederlandse registers. Dat betekent dat u kunt rekenen op professionele osteopathie in Hoofddorp, die in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. De daadwerkelijke vergoeding hangt uiteraard af van het pakket dat u heeft afgesloten en de zorgverzekeraar die u heeft gekozen. Over het algemeen is er sprake van dekking binnen de aanvullende zorgverzekering, binnen de basispolis is daar geen ruimte voor. Dat betekent dat u de osteopathie in Hoofddorp vanuit uw aanvullende dekking kunt laten vergoeden.

Manuele behandelmethode voor het hele lichaam

Osteopathie in Hoofddorp vormt een manuele behandelmethode voor heel het lichaam. Ervaart u vervelende klachten zoals hoofdpijn of migraine? Houd er dan rekening mee dat de oorzaak voor dit probleem zich niet in of bij het hoofd hoeft te bevinden, het kan ook elders gaan om een blokkade in het lichaam. Binnen osteopathie gaan we voor u op zoek naar de bron van het probleem, om die te verhelpen zodat het lichaam zich vervolgens op eigen kracht kan herstellen. Het zelfherstellend vermogen speelt binnen osteopathie in Hoofddorp een belangrijke rol.

behandeling3[1]