Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Osteopathie in Heemstede kan uitkomst bieden bij een groot aantal verschillende klachten. Lennert Hokke is een ervaren osteopaat. Bovendien is hij lid van twee erkende Nederlandse registers, waardoor een behandeling op basis van een aanvullende zorgverzekering over het algemeen in aanmerking komt voor vergoeding. Dat betekent dat u de kosten voor osteopathie in Heemstede niet (volledig) zelf hoeft te betalen. Daarnaast kunt u dankzij een uitgebreide opleiding rekenen op een zeer grote deskundigheid. Zoekt u naar osteopathie in Heemstede voor baby’s, kinderen, volwassenen of zwangere vrouwen? Dan bent u bij Lennert Hokke aan het juiste adres.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

6-jarige opleiding tot osteopaat

Het is onder andere de 6-jarige opleiding aan het College voor Osteopathische Geneeskunde Sutherland in Amsterdam die ervoor zorgt dat u kunt rekenen op een maximale deskundigheid. Lennert Hokke startte de opleiding in 2003, waardoor hij inmiddels al jarenlang actief is als deskundig osteopaat. Dankzij het Diploma Osteopathie (D.O.) kunt u rekenen op een deskundige behandeling van een groot aantal verschillende klachten. Dankzij osteopathie in Heemstede heeft u de mogelijkheid de daadwerkelijke oorzaken van ervaren problemen te achterhalen. Heeft u last van migraine of hoofdpijn? Vaak zijn het symptomen van klachten elders in het lichaam.

Osteopathie bij volwassenen

Lennert Hokke is onder andere gespecialiseerd in osteopathie in Heemstede voor volwassenen. Een volgroeid lichaam vraagt om een andere aanpak dan dat van kinderen en ook bij zwangere vrouwen is de aanpak over het algemeen net wat anders. De universele opleiding en achtergrond zorgt ervoor dat u hier zowel als volwassene, kind of zwangere vrouw goed terecht kunt. Osteopathie in Heemstede helpt de oorzaken van een probleem te achterhalen. Vervolgens kunt u op basis daarvan een behandeling ondergaan, die u bij een goede aanvullende zorgverzekering waarschijnlijk kunt laten vergoeden.

Baldev-banner-1_22