Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Toe aan osteopathie in Haarlem of benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Osteopathie vormt een bijzondere wijze van behandelen, het helpt voorbij te gaan aan de symptomen op zich en het onderliggende probleem op te lossen. Ervaart u hoofdpijn of heeft u last van migraine of een slechte houding? Dit is vaak het gevolg van een verstoring van de beweeglijkheid elders in het lichaam. De verschillende structuren in ons lichaam staan via het bindweefsel onder de huid met elkaar in verbinding. Symptomen die u ervaart zijn vaak slechts een signaal van het lichaam, u kunt zich met osteopathie in Haarlem richten op wat er daadwerkelijk aan de hand is.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Osteopathie voor zwangere vrouwen

Lennert Hokke heeft zich als osteopaat in Haarlem weten te specialiseren in osteopathie voor zwangere vrouwen, naast zijn kennis en kunde op het gebied van baby’s, kinderen en volwassenen. Bent u zwanger en ervaart u vervelende rugklachten, bekkeninstabiliteit of misselijkheid? De kans is groot dat uw lichaam iets probeert te vertellen over een verstoring elders. U kunt gebruik maken van osteopathie in Haarlem om na te gaan wat er aan de hand is. Door de fysiologische balans van het lichaam te herstellen slaagt ons zelfherstellend vermogen er vervolgens in de symptomen te laten verdwijnen.

Ervaren osteopaat in Haarlem

Het is met betrekking tot osteopathie in Haarlem uiteraard verstandig om een ervaren osteopaat in te schakelen. U zorgt er daarmee niet alleen voor dat de osteopaat kan spreken uit ervaring, u kunt daarnaast rekenen op een prettige manuele therapie. De osteopaat werkt met zijn handen om verstoringen in de beweeglijkheid op te sporen. Dankzij osteopathie in Haarlem zorgt u ervoor dat u de symptomen niet zomaar hoeft te dempen, u neemt het probleem weg zodat de klachten definitief zullen verdwijnen.

Baldev-banner-1_22