Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Zoekt u een ervaren therapeut binnen de osteopathie in Badhoevedorp? Lennert Hokke is uw ervaren specialist. U kunt rekenen op een ruime ervaring binnen de zorg en fysiotherapie, naast een goede deskundigheid dankzij de officiële opleiding die hij in 2009 afrondde. U kunt rekenen op universele osteopathie in Badhoevedorp, geschikt voor zowel kinderen en volwassenen als baby’s en zwangere vrouwen. Bovendien kunt u bij een aanvullende verzekering waarschijnlijk op rekenen van een dekking van de kosten, zodat u de behandelingen binnen osteopathie in Badhoevedorp niet zelf hoeft te betalen.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Vergoeding osteopathie vanuit verzekering

U kunt voor de osteopathie in Badhoevedorp in veel gevallen rekenen op een vergoeding van de kosten. Heeft u een aanvullende verzekering en is er sprake van dekking voor osteopathie? De kans is groot dat u de behandelingen door Lennert Fokke dan kunt laten vergoeden. Hij is lid van twee erkende registers in Nederland, wat de zorgverzekeraars aangeeft dat er sprake is van een ervaren en deskundige therapeut. Het is aan de andere kant uiteraard verstandig om op voorhand na te gaan of er sprake is van dekking voor osteopathie in Badhoevedorp, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bewegingsverlies verhelpen

Osteopathie in Badhoevedorp richt zich op het herstellen van bewegingsverlies, aangezien dit vaak de bron voor verschillende klachten is. Het lichaam bestaat uit belangrijke onderlinge relaties tussen weefsels, bijvoorbeeld op basis van onze spieren en botten. Het is onder andere van belang dat we de nek en rug vrij kunnen bewegen en dat we geen klachten ervaren met betrekking tot de schedel of de buik. In die gevallen kan osteopathie in Badhoevedorp uitkomst bieden, bijvoorbeeld wanneer u merkt dat u veel last heeft van hoofdpijn of zelfs migraine.

Baldev-banner-1_22