Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Osteopathie voor uw baby in Zwanenburg? Kies voor de specialist op dit gebied. Lennert Hokke werkt sinds 2002 als fysiotherapeut. Hij deed dit eerst in de Groepspraktijk voor Fysiotherapie in Hoofddorp. In 2003 besloot hij zich te willen gaan specialiseren als osteopaat. Hij startte met de 6-jarige opleiding aan het College voor Osteopathische Geneeskunde Sutherland in Amsterdam. In 2009 rondde hij de opleiding af, waardoor hij sindsdien in het zit is van het Diploma Osteopathie (D.O.). Dankzij osteopathie voor uw baby in Zwanenburg heeft u de mogelijkheid diverse klachten te verhelpen, vanuit de beweeglijkheid van uw kleine.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Gezondheid van uw baby

De gezondheid van uw baby gaat waarschijnlijk boven alles. Osteopathie voor uw baby in Zwanenburg kan hier uitstekend aan bijdragen. Ligt uw baby regelmatig te huilen zonder dat daar een goede reden voor is, slaapt de kleine slecht of merkt u dat er sprake is van obstipatie? Het zijn vervelende problemen, die aan lijken te geven dat er elders in het lichaam sprake is van een probleem met de beweeglijkheid. Mogelijk is uw kindje klem komen te zitten tijdens de bevalling of is er iets anders aan de hand. Dankzij osteopathie voor uw baby in Zwanenburg kunt u achterhalen wat er daadwerkelijk speelt, om vanuit daar te werken aan de ervaren symptomen of klachten.

Universele osteopathie in Zwanenburg

Uiteraard kunt u bij Lennert Hokke terecht voor osteopathie voor uw baby in Zwanenburg, net als voor osteopathie voor kinderen, volwassenen en zwangere vrouwen. Het is de universele aanpak die het mogelijk maakt om een ieder goed te behandelen. In alle gevallen zal de therapeut werken aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam, door de fysiologische balans in ere te herstellen. Dankzij osteopathie voor uw baby of voor uzelf in Zwanenburg kan het lichaam zichzelf herstellen en zullen de symptomen of klachten die u of uw baby ervaart verdwijnen.

Baldev-banner-1_22