Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Osteopathie voor uw baby in Lisserbroek? U bent daarvoor bij Lennert Hokke aan het juiste adres. Hij heeft zich als osteopaat weten te specialiseren in de behandeling van kinderen en baby’s, naast die van volwassenen en zwangere vrouwen. Het lichaampje van een baby zit op een unieke wijze in elkaar. Bovendien hebben baby’s niet de mogelijkheid om verbaal aan te geven wat er aan de hand is. Dat maakt het vaak lastig om na te gaan waar huilbuien of een slecht nachtritme vandaan komen. Dankzij osteopathie voor baby’s in Lisserbroek kunt u hier op effectieve wijze iets aan doen, terwijl u kunt rekenen op een zachte en prettige behandeling voor uw kleine.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Bewegingsverlies verhelpen bij baby’s

Osteopathie bij baby’s in Lisserbroek en omgeving helpt bewegingsverlies in het lichaam op te sporen en dit vervolgens te verhelpen. Tijdens de bevalling is er sprake van een grote druk op het lichaam van uw kleine, waardoor zich gemakkelijk verstoringen in de beweeglijkheid voor kunnen doen. Het zijn die verstoringen die er vervolgens toe leiden dat zich elders symptomen of klachten kunnen uiten. Dankzij osteopathie voor de baby in Lisserbroek kunt u hier op effectieve wijze iets aan laten doen. Het gaat om een manuele therapie met de handen, waardoor er geen ingrijpende handelingen nodig zijn.

Osteopathie in Lisserbroek

Uiteraard kunt u terecht voor osteopathie voor uw baby in Lisserbroek, net als wanneer u zelf te maken heeft met klachten of symptomen waar u de vinger niet goed op kunt leggen. Lennert Hokke heeft zich bovendien gespecialiseerd in zwangere vrouwen, waardoor werkelijk iedereen bij hem terecht kan. Heeft u last van hoofdpijn of migraine, van onbegrepen buikklachten of heeft u moeite met uw houding? In al die gevallen is het verstandig om gebruik te maken van osteopathie in Lisserbroek. U zorgt er daarmee voor dat u na kunt gaan wat er daadwerkelijk aan de hand is, om de problemen van binnen uit te laten verhelpen.

Baldev-banner-1_22