Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Osteopathie voor uw baby in Heemstede nodig? U bent daarvoor bij Lennert Fokke aan het juiste adres. Dankzij zijn specialisatie in onder andere kinderen en baby’s kunt u rekenen op een goede behandeling bij uiteenlopende klachten. Last van een huilbaby of merkt u dat de kleine slecht slaapt? Is er sprake van een afplatting van het schedeltje of komt u er niet goed achter wat er aan de hand is? Het is in die gevallen verstandig om gebruik te maken van osteopathie voor uw baby in Heemstede. U zorgt er daarmee voor dat u de klachten kunt laten verhelpen, door de daadwerkelijke oorzaak te zoeken en het fysiologisch evenwicht in het lichaam te herstellen.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Subtiel onderzoek naar structuren

Osteopathie voor uw baby in Heemstede vindt plaats op basis van een zacht en subtiel onderzoek naar wat er daadwerkelijk aan de hand is. Osteopathie vormt een manuele therapie waarbij de handen van groot belang zijn, wat het goed mogelijk maakt om voorzichtig te werk te gaan. Het is het onderzoek naar de verschillende structuren zoals de schedel, de nek, rug, bekken en de buik dat ervoor zorgt dat het mogelijk is om de oorzaak van de problemen in kaart te brengen. Osteopathie voor uw baby in Heemstede zal voor de kleine doorgaans zeer prettig aanvoelen, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

Universele mogelijkheden osteopathie

Uiteraard kunt u gebruik maken van osteopathie voor uw baby in Heemstede. Daarnaast kunt u er ook zelf goed terecht. Dankzij de specialisatie in zowel baby’s, kinderen, volwassenen en zwangere vrouwen kunt u met een groot aantal klachten bij ons terecht. Weet u goed wat er aan de hand is en wilt u daar wat aan doen of bent u juist zoekende? Naast osteopathie voor uw baby in Heemstede kunt u ook rekenen op behandelingen van volwassenen.

Baldev-banner-1_22