Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Zoekt u naar osteopathie voor uw baby in Badhoevedorp? Baby’s hebben moeite zich naar ons te uiten op het moment dat er wat aan de hand is. Huilt uw baby vaak, slaapt deze slecht of merkt u dat er sprake is van obstipatie? Het kunnen belangrijke signalen zijn die aangeven dat er iets aan de hand is met de beweeglijkheid van uw kleine. Wellicht hebben de spieren, gewrichten of botten een belangrijke klap gekregen tijdens de bevalling, waardoor zich inmiddels een probleem heeft ontwikkeld. Het is dan verstandig om gebruik te maken van osteopathie voor uw baby in Badhoevedorp.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Indicatie van klachten bij baby’s

U kunt denken aan verschillende klachten bij baby’s, die door middel van osteopathie voor de baby in Badhoevedorp goed te verhelpen zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan om het overstrekken door uw baby, net als om baby’s met darmkrampjes of voorkeurshoudingen. Heeft uw baby moeite met slapen, moeite met zuigen of met slikken? Dat kan net als stijve of niet goed bewegende heupjes een teken zijn dat er meer aan de hand is. Dankzij osteopathie voor uw baby in Badhoevedorp kunt u daar op effectieve en zachte wijze iets aan laten doen.

Behandeling en plaats van de klachten

Houd er rekening mee dat osteopathie voor uw baby in Badhoevedorp inzicht kan bieden in problemen die vragen om een behandeling, op een andere plaats dan waar de klachten zich voordoen. Problemen met de beweeglijkheid kunnen hoofdpijn veroorzaken, zoals ook een lichte afplatting van het schedeltje elders tot symptomen kan leiden. Dankzij osteopathie voor uw baby in Badhoevedorp kunt u de oorzaak van problemen laten behandelen, zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam de rest kan doen.

Baldev-banner-1_22