Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Wilt u osteopathie voor uw baby inzetten in Aalsmeer? Osteopathie vormt een manuele therapie. Dat betekent dat de osteopaat werkt met z’n handen en dat hij dat op een heel zachte en prettige manier kan doen. Uw baby merkt niet of nauwelijks dat er wat aan de hand is, terwijl de osteopaat op zoek kan gaan naar wat de symptomen of klachten veroorzaakt die uw kleine ervaart. Ligt uw baby veel te huilen, kan hij of zij de slaap niet vatten of lijkt er sprake van obstipatie? Osteopathie voor uw baby in Aalsmeer is dan waarschijnlijk een goede keuze.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Bewegingsverlies bij de baby

Baby’s hebben vaak te maken met bewegingsverlies in een van de belangrijke structuren in het lichaam. Osteopathie voor baby’s in Aalsmeer vormt dan een goede keuze, om dit vanuit het lichaam zelf te herstellen. Tijdens de bevalling komt er veel druk te staan op het lichaam van een baby, waardoor zich gemakkelijk een verstoring in de fysiologische  balans voor kan doen. De osteopaat gaat hier door middel  van een zachte en prettige behandeling naar op zoek. Dankzij osteopathie voor uw baby in Aalsmeer kunt u rekenen op een goede behandeling, die helpt het zelfherstellend vermogen van het lichaampje aan te spreken.

Osteopathie bij obstipatie of diarree

Osteopathie voor uw baby in Aalsmeer kan in een aantal verschillende gevallen uitkomst bieden. Dit vormt bijvoorbeeld een goede keuze op het moment dat uw kleine last heeft van obstipatie of diarree, net als wanneer er sprake is van huilbuien of moeite met slapen. De klachten en symptomen kunnen flink uiteen lopen, u kunt deze zien als uitingen van het lichaam om aan te geven dat er wat aan de hand is. Osteopathie bij baby’s in Aalsmeer vormt in diverse gevallen een goede keuze, Lennert Hokke heeft zich hierin gespecialiseerd en zorgt op die manier voor een geschikte behandeling.

Baldev-banner-1_22