Baby's

Baby's

Volwassenen

Volwassenen

Kinderen

Kinderen

Zwangeren

Zwangeren

Last van vervelende symptomen of klachten, waarvan u de oorzaak niet goed kunt vaststellen? Het is verstandig om gebruik te maken van osteopathie in Amstelveen. De kans is groot dat uw symptomen slecht een uiting van het lichaam zijn, om aan te geven dat er elders lokaal wat aan de hand is. een osteopaat gaat uit van een holistische benadering, omdat de verschillende delen van het lichaam met elkaar in verbinding staan. Dankzij osteopathie in Amstelveen heeft u de mogelijkheid de oorzaak van de klachten aan te pakken, zodat ook de symptomen zullen verdwijnen en die bovendien niet meer terugkomen.

Baldev-banner-1_22
Baldev-banner-1_20

Officieel diploma osteopathie

Lennert Hokke startte in 2003 met de opleiding tot osteopaat en wist de 6-jarige opleiding in 2009 af te ronden. Hij ontving op dat moment het officiële Diploma Osteopathie (D.O.). Dat betekent dat u kunt rekenen op vakkundige osteopathie in Amstelveen, op basis van een goede kennis van de structuren in het lichaam. Bovendien is hij al sinds 2002 werkzaam als fysiotherapeut, wat aangeeft dat hij beschikt over een uitgebreide ervaring. De beide elementen zorgen er samen voor dat u voor osteopathie in Amstelveen en omstreken uitstekend bij hem terecht kunt.

Osteopathie bij duizeligheid in Amstelveen

Osteopathie in Amstelveen vormt onder andere een goede keuze op het moment dat u last heeft van duizeligheid. U zou de oorzaak van het probleem wellicht zoeken in het hoofd, terwijl de onderlinge verbindingen er tevens toe kunnen leiden dat het gaat om een heel ander probleem met de beweeglijkheid. U kunt op basis van osteopathie in Amstelveen via een manuele therapie laten nagaan wat er daadwerkelijk aan de hand is. De osteopaat helpt het fysiologisch evenwicht van het lichaam te herstellen. Vanuit daar zorgt het zelfherstellend vermogen van het lichaam ervoor dat de symptomen en klachten uiteindelijk zullen verdwijnen en bovendien niet meer terugkeren.

Baldev-banner-1_22